I NHO har vi organisasjonen Energi Norge som er interesse- og arbeidsgiverorganisasjon som representerer selskapene som produserer, transporterer og leverer fornybar energi i Norge.

Som ett av sine opplysningstiltak, så har de «Fornybaren» hvor de tar for seg aktuelle temaer formidlet gjennom podcast.

Illustrasjon: ByHands/Energi Norge

Denne uken er tema batterier, batteriproduksjon, materialer og etisk produksjon, samt utviklingen av batterier – Dette er batterifag for den som ikke er ekspert, presentert på en lett og ledig måte.

For deg som selger, skrur på eller generelt er interessert i elbiler, så kan det være nyttig å ta seg tid til å høre på denne podcasten. Varighet er ca 28 min.

Mange mener mangt om elbil og batteriproduksjon; her kan du få med deg litt fakta fra batteriekspertene.

Podcasten finner du her https://feeds.acast.com/public/shows/fornybaren

Hei! Har du synspunkter på dette innlegget, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet. I de fleste sammenhenger vil det du skriver fremstå som mer troverdig og interessant dersom du bruker fullt navn. Vær saklig, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger, og husk at det du skriver kan bli lest av mange. Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane vil bli fjernet.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.