29. april inviterer Norges Bilbransjeforbund hele bilbransjen til årskonferanse. Bilen og bilbransjens rolle i samfunnet blir ett av hovedtemaene.

Omstillingen og særlig utfordringer og muligheter med nye forhandlerkontrakter blir et viktig tema. Hva er mulighetene til forhandlerne? Hvilke trusler eksisterer? Er nybilsalg en sikker inntektskilde, vil forhandlere fremdeles selge biler? NBFs årskonferanse setter søkelys på hvilke utfordringer nye forhandlerkontrakter må svare på.

Bilen: samfunnsfiende eller forutsetning for økonomisk vekst og mobilitet.
Vi tar diskusjonen på årskonferansen. Bilbransjen opplever at bilens rolle er under press, men er den egentlig det? Hva tenker politikerne?

NBFs årskonferanse 2019 avholdes i Næringslivets Hus i Oslo, 29. april, klokka 13:00- 18:00. Det er begrenset antall plasser så vi anbefaler at du melder deg på så snart som mulig.

Hei! Har du synspunkter på dette innlegget, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet. I de fleste sammenhenger vil det du skriver fremstå som mer troverdig og interessant dersom du bruker fullt navn. Vær saklig, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger, og husk at det du skriver kan bli lest av mange. Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane vil bli fjernet.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.