Noen arbeidsplasser er bedre enn andre, og noen bedrifter skaper bedre resultater enn konkurrentene. Espen Sæle har unik kunnskap om sammenhengen mellom gode arbeidsplasser og gode prestasjoner, og under årets skade/lakkonferanse setter han fokus på dette.

Espen Sæle har blant annet vært rådgiver i Great Place to Work, som basert på egen metodikk hvert år kårer Norges beste arbeidsplasser. Han har vært med å observere og analysere hva som skaper fremragende resultater i ulike organisasjoner, og hvilken type kultur som stimulerer dette.  

I dag er Espen Sæle Head of Culture and Development i Atea Norge. 

Espen Sæle med hilsen til deltakere på Skade/lakk19.

Mange bedrifter og organisasjoner kan potensielt hente ut mye mer av de ressursene man har til rådighet gjennom målrettet arbeid og fokus på en bestemt kultur og fellesskap. 

Hva kjennetegner for eksempel en kultur som fremmer suksess? 

Temaene under årets skade/lakkonferanse vil ha det til felles at de fokuserer på muligheter og tiltak som er tilstede i dag, som bransjen kan ta tak i med én gang og potensielt utnytte positivt. 

Det å forstå hvilken bedriftskultur som fremmer suksess er et spennende tema som passer godt til konferansens «røde tråd». 

Skade/lakkonferansen arrangeres på Union Scene i Drammen tirsdag 2. april. 

Konferansen tar opp dagsaktuelle temaer innenfor skade/lakk og i tillegg til å tilegne deg kunnskap om disse får du også mulighet til å møte både bransjeleverandører og gode kollegaer. 

Påmelding til årets viktigste begivenhet for skade/lakkbransjen finner du her! 

Hei! Har du synspunkter på dette innlegget, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet. I de fleste sammenhenger vil det du skriver fremstå som mer troverdig og interessant dersom du bruker fullt navn. Vær saklig, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger, og husk at det du skriver kan bli lest av mange. Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane vil bli fjernet.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.