Som følge av regjeringens beslutning om å forlenge restriksjonene knyttet til koronakrisen melder Statens vegvesen i dag at de forlenger stengningen av trafikkstasjonene til og med 13. april.

Helt siden restriksjonene ble innført har de fleste av landets trafikkstasjoner vært stengt, og NBF har under denne tiden påvirket til at Statens vegvesen allikevel opprettholder funksjonalitet som trafikkstasjonene normalt besørger, eksempelvis enkeltgodkjenning av ulike typer kjøretøy.

Det er viktig å understreke at de midlertidige løsningene som Statens vegvesen har opprettet i samarbeid med NBF, ikke blir berørt av den siste utviklingen, og at eksempelvis dagens løsning for enkelgodkjenning dermed videreføres.

Du kan lese mer om saken på hjemmesidene til Statens vegvesen >

Hei! Har du synspunkter på dette innlegget, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet. I de fleste sammenhenger vil det du skriver fremstå som mer troverdig og interessant dersom du bruker fullt navn. Vær saklig, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger, og husk at det du skriver kan bli lest av mange. Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane vil bli fjernet.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.