Du lurer kanskje på hvor NBF-konferansene Servicemarked, Skade/lakk og Nyttekjøretøykonferansen har blitt av i år? Konferanser som vi vet våre medlemmer og andre setter høyt!

Slapp av, i år samler vi alle grener av bilbransjen på Bilbransjens dager på The Qube på Gardermoen 3.-4. november. Dette blir to fulle dager med gode plenumsforedrag, fagkonferanser og fagseminarer for spesialistene. Leverandører og samarbeidspartnere står allerede i kø for å sikre seg plass til den omfattende bransjeutstillingen.

Bilbransjens dager blir et arrangement med faglig påfyll og god tid til mingling og diskusjon for alle i bransjen og ellers andre som har tilknytning til bransje og fag.

Vi har mye spennende på gang og ytterligere info og program vil etter hvert legges ut på bilbransjensdager.no.

Det lønner seg å være tidlig ute med påmelding, for Early bird-prisen for to fulle dager er nå kun kr 3.500.- pluss kr 390.- for middagen (som man må få med seg). Overnatting kommer i tillegg.

Les mer om Bilbransjens dager og meld deg på her >

Knut Martin Breivik er prosjektleder for Bilbransjens dager.

Hei! Har du synspunkter på dette innlegget, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet. I de fleste sammenhenger vil det du skriver fremstå som mer troverdig og interessant dersom du bruker fullt navn. Vær saklig, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger, og husk at det du skriver kan bli lest av mange. Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane vil bli fjernet.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.