Rear view of female mechanic standing under car on hydraulic lift
Foto: Maskot/NTBscanpix

Alle snakker om fremtidens servicemarked og hvordan vil dette sannsynligvis vil treffe meg og mitt verksted? Nå har medlemmer av NBF muligheten til å simulere forventet utvikling i salg timer basert på evt. innfasing av elbil for merket/merkene du representerer og reparerer.

Beregningsmodellen er utviklet med bakgrunn i erfaringsdata fra bransjen. Ved å legge inn siste åtte års bilsalg som grunnlag for bilpark, med splitt på fossil- og elektrisk drivlinje, samt din beste prognose for fremtidens bilsalg vil du få en kalkulert forventet utvikling i solgte verkstedtimer. Modellen beregner eksternt salg basert på et normtall per bil, inkludert PKK, men eks. arbeid med dekk.

Du kan skrive ut rapporten som en PDF; se forøvrig ytterligere forklaring i selve modellen. Lykke til!

Her finner du modellen >

Hei! Har du synspunkter på dette innlegget, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet. I de fleste sammenhenger vil det du skriver fremstå som mer troverdig og interessant dersom du bruker fullt navn. Vær saklig, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger, og husk at det du skriver kan bli lest av mange. Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane vil bli fjernet.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.