I forbindelse med at Oslo er europeisk miljøhovedstad 2019 inviterte NBF og Stiftelsen Miljøfyrtårn til frokostseminar 4. april 2019 om grønn mobilitet og fremtidsmuligheter. Målet var å vise hvordan bilbransjen møter fremtidige utfordringer på en bærekraftig måte. 

Det moderne menneskets høye krav til mobilitet, politiske føringer og ny teknologi krever at både bilbransjen og hver og en av oss må tilpasse oss nye trender.  

Teknologisk utvikling sikrer miljøgevinster for alle drivlinjer. I de tettest befolkede områdene i Norge viser nå første kvartal over 50 % andel elektriske biler, med Oslo på topp på 65%.  

NBF har hatt fokus på miljø siden tidlig på 2000 tallet, og vært en pådriver for at medlemmene bør miljøsertifisere seg. Både for å ta et samfunnsansvar, men ikke minst fordi det styrker konkurransekraften til bedriftene.  

 

Les mer og se innleggene fra møtet  

Hei! Har du synspunkter på dette innlegget, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet. I de fleste sammenhenger vil det du skriver fremstå som mer troverdig og interessant dersom du bruker fullt navn. Vær saklig, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger, og husk at det du skriver kan bli lest av mange. Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane vil bli fjernet.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.