Svaret på det er nei, men det er mer krevende å lykkes i dag og fremover enn det tradisjonelt har vært. Derfor løfter vi spørsmålet. På NBFs Årskonferanse 29. april håper vi å få svar på følgende fra noen av de mest kompetente personene i bilbransjen:

  1. Kan du overleve når forhandleren din ikke har en eneste elektrisk bil? Direktør i RSA detalj Rune Hegstad vil svare. Nøkkelord er enkel drift og om at de lager elbiler i Kina…
  2. Kan du overleve bare på servicemarkedet? Georg Nygaard, leder i Meca, deler sine tanker.
  3. Vil de nye forhandlerkontraktene bidra til at du overlever? Matti Pörhö, president i VW Audis europeiske forhandlerforening, forteller om hvordan nye kontrakter skal løse nye utfordringer.
  4. Vil bruktbilmarkedet bidra til at du overlever? Arvid Sulland, konsernsjef i Sulland Gruppen, og Tore Nilsen Breen, kommersiell direktør i Møller Bil, forteller om hvordan de vurderer situasjonen og fremtiden.
  5. Vil politikerne bidra til at bransjen overlever? Debatt mellom Stortingspolitikere!

Se hele programmet og meld deg på her >

Hei! Har du synspunkter på dette innlegget, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet. I de fleste sammenhenger vil det du skriver fremstå som mer troverdig og interessant dersom du bruker fullt navn. Vær saklig, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger, og husk at det du skriver kan bli lest av mange. Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane vil bli fjernet.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.