Vi vet alle at avfall ikke lenger bare er søppel, men kan ha stor verdi. Bedriftene kan selv bidra til å redusere kostnaden eller øke inntekten ved å øke sorteringsgraden. En krone spart er en krone tjent. Selv sortering av restavfallet er lønnsomt både for bedriften og miljøet.

iron-1504134_1920Foto: Pixabay.com

Flere i bilbransjen kaster ulike former for metall, og jo bedre du sorterer metallet jo mer kan du få betalt. Passer du på at brannfarlig og farlig avfall håndteres riktig og adskilt fra metall, kan du avverge ulykker og unødvendig utslipp.

Les mer om hva som skjer med metallet i bloggen til Norsk Gjennvinning, en av samarbeidsavtalene til NBF som gir økt kunnskap om avfall og gode medlemsfordeler.

Hei! Har du synspunkter på dette innlegget, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet. I de fleste sammenhenger vil det du skriver fremstå som mer troverdig og interessant dersom du bruker fullt navn. Vær saklig, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger, og husk at det du skriver kan bli lest av mange. Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane vil bli fjernet.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.