Juridisk rådgivning ligger innbakt i medlemskontigenten. Som NBF-medlem kan du benytte deg av NBF-advokatenes bistand, uten ekstra kostnad.  

Står du som bilforhandler eller verksted oppe i en kundekonflikt som er vanskelig å håndtere, er det altså hjelp å få. NBF-advokatene veileder og gir råd i hvordan saken bør løses, ut i fra et rettslig perspektiv. Intet spørsmål er for lite. Mener du at dere har funnet en løsning, men lurer på om den er fornuftig eller i henhold til lovverket, kan dette «luftes» med NBF-advokaten.

Saken kan diskuteres på telefon, eller du kan sende e-post. NBF-advokatene strekker seg langt i å imøtekomme ditt konkrete behov for bistand. Likevel går det en grense for hvor langt bistanden rekker. Skulle konflikten ende i rettssystemet, vil ikke NBF-advokatene ha kapasitet til å føre saken.

Det er en fordel å kontakte NBF-advokatene så tidlig som mulig. Det gir oftest størst handlingsrom, og bedre utbytte av bistanden. Kontaktinfo til de ulike NBF-advokatene finner du på NBF’s hjemmeside https://www.nbf.no/Advokathjelp , eller du kan sende en e-post til: advokat@nbf.no

Vær også oppmerksom på at NBF advokatene også bistår med arbeidsrett/personalsaker. Mer info om dette på våre nettsider http://www.nbf.no

Hei! Har du synspunkter på dette innlegget, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet. I de fleste sammenhenger vil det du skriver fremstå som mer troverdig og interessant dersom du bruker fullt navn. Vær saklig, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger, og husk at det du skriver kan bli lest av mange. Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane vil bli fjernet.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.