Få konkrete og nyttige tips til hvordan du skal etterleve regelverket! NBF samarbeider med KIWA/TI (Teknologisk Institutt) som har lang erfaring og er invitert inn som kursholder. Tidligere deltakere har hatt stor nytte av kurset.

Målgruppe:
Ledere og alle som har roller i HMS-arbeid i bedriftens kjemikaliehåndteringsystem.

Hensikten med kurset:

  • Øke bevisstheten rundt kjemikaliehåndtering i din virksomhet
  • Få bedre oversikt over hvilke krav din virksomhet må sørge for å dekke, også med skriftlige rutiner
  • Få hjelp til å jobbe systematisk og tips til hvor du skal begynne

Forebygging av skader i arbeidslivet begynner med å se og kartlegge farer. Da er det viktig å vite hva er det vi holder på med, her ser vi at det er mange som bør øke sin kompetanse. Meld deg på kurs.

12.2.2019 holder vi dagskurs for ledere og alle som har roller i kjemikaliehåndteringsystemet. 

28.3.2019 holder vi et mer praktisk kurs for de som bruker kjemikalier i bedriften 

 

 

 

 

Hei! Har du synspunkter på dette innlegget, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet. I de fleste sammenhenger vil det du skriver fremstå som mer troverdig og interessant dersom du bruker fullt navn. Vær saklig, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger, og husk at det du skriver kan bli lest av mange. Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane vil bli fjernet.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.