Kom på vårt gratis frokostmøte om grønn mobilitet og fremtidsmuligheter, i samarbeid med Miljøfyrtårn.

Her vil det bli servert en rekke spennende innlegg og debatter om hvordan bilbransjen vil møte fremtidige utfordringer på en bærekraftig måte.

Både Norges Bilbransjeforbund, Møller Mobility Group, Toyota, NSB Bybil og Bilkollektivet vil dele sine tanker om temaet. I tillegg vil Miljøfyrtårn gi konkrete tips til innføring av en bærekraftig forretningsmodell .

VIKTIG! Du må melde deg på frokostmøtet via denne nettsiden: https://www.miljohovedstaden.no/program/gronn-mobilitet-og-fremtidsmuligheter.

VELKOMMEN!

Frokostmøtet er samarbeidspartner av Oslo europeisk miljøhovedstad 2019. Dette arrangementet er i regi av Miljøfyrtårn og NBF, men er også en del av miljøhovedstadsårets offisielle program. På miljohovedstaden.no kan du lese mer om andre arrangementer i miljøhovedstadsåret.

Hei! Har du synspunkter på dette innlegget, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet. I de fleste sammenhenger vil det du skriver fremstå som mer troverdig og interessant dersom du bruker fullt navn. Vær saklig, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger, og husk at det du skriver kan bli lest av mange. Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane vil bli fjernet.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.