Kom på vårt gratis frokostmøte om grønn mobilitet og fremtidsmuligheter, i samarbeid med Miljøfyrtårn.

Her vil det bli servert en rekke spennende innlegg og debatter om hvordan bilbransjen vil møte fremtidige utfordringer på en bærekraftig måte.

Både Norges Bilbransjeforbund, Møller Mobility Group, Toyota, NSB Bybil og Bilkollektivet vil dele sine tanker om temaet. I tillegg vil Miljøfyrtårn gi konkrete tips til innføring av en bærekraftig forretningsmodell .

VIKTIG! Du må melde deg på frokostmøtet via denne nettsiden: https://www.miljohovedstaden.no/program/gronn-mobilitet-og-fremtidsmuligheter.

VELKOMMEN!

Frokostmøtet er samarbeidspartner av Oslo europeisk miljøhovedstad 2019. Dette arrangementet er i regi av Miljøfyrtårn og NBF, men er også en del av miljøhovedstadsårets offisielle program. På miljohovedstaden.no kan du lese mer om andre arrangementer i miljøhovedstadsåret.