På årets konferanse får du blant annet innspill og råd om hvordan skape god kultur på arbeidsplassen, enkle effektiviseringstiltak i lakkverkstedet og vi presenterer rutiner for kvalitetskontroll av pusteluft. Har bransjen gode nok rutiner for vedlikehold av kompressor og måling av pusteluften eller snakker vi om en potensiell helserisiko? 

Luigi Mazzola, tidligere teknisk direktør på verdens beste F1 lag Ferrari, kommer for å fortelle hva som kreves for å lede et slikt team og trekke paralleller til ledelse av skade/lakkverksteder.

Vi får også et innblikk i hvordan de beste i bransjen takserer og driver, og konferansier Christoffer Nøkleby syr det hele sammen og forteller oss hvordan vi kan omsette dagens faglige påfyll i praktisk arbeid. 

Vi har noen få ledige plasser, påmeldingsfristen går ut på fredag!! Dette bør du ikke gå glipp av! Les mer og meld deg på her: https://www.nbf.no/arrangementer/skadelakk19/

Hei! Har du synspunkter på dette innlegget, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet. I de fleste sammenhenger vil det du skriver fremstå som mer troverdig og interessant dersom du bruker fullt navn. Vær saklig, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger, og husk at det du skriver kan bli lest av mange. Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane vil bli fjernet.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.