Norges Bilbransjeforbund jobber for å gjøre dagene enklere for medlemmene.

Under faggruppe HMS er det opprettet et brukerforum som har jevnlige møter med EcoOnline for å komme med innspill til forbedringer av systemet deres for elektronisk stoffkartotek. Vi har spilt inn forslag til forbedringer av risikovurderingsmodulen, prosjekt for revidering vil starte 3Q 2019.

EcoOnline oppfordrer alle sine kunder til å melde inn sine innspill  i ideporten, slik at programmene kan forbedres til det beste for kundene. Gå inn på ideporten  her

NBF har også fremforhandlet gunstige priser på kurs på bruk av systemet og god kjemikaliehåndtering.

Les mer om avtalen med EcoOnline og kurstilbudet her 

Arbeidsgiver er lovpålagt  å sørge for at sine ansatte har opplæring og løpende informasjon om kjemikalier på arbeidsplassen. Da er det viktig at ansatte vet hvordan de finner frem i stoffkartoteket og kan bruke det til risikovurdering og føre eksponeringsregisteret.

Hei! Har du synspunkter på dette innlegget, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet. I de fleste sammenhenger vil det du skriver fremstå som mer troverdig og interessant dersom du bruker fullt navn. Vær saklig, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger, og husk at det du skriver kan bli lest av mange. Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane vil bli fjernet.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.