Vi er mennesker på farten og stiller høye krav til mobilitet. Globale trender  viser større andel av delingsøkonomi, økende befolkning som lever lenger, økt urbanisering er utfordringer som skal løses via ny teknologi og innovasjon.

Dette er tema som vil bli belyst på frokostmøte som Miljøfyrtårn og Norges Bilbransjeforbund inviterer til 4.4.2019 i Næringslivets Hus.

Møller Mobility group deler sine tanker om hvordan de vil møte samfunnets mobilitets utfordringer. Vi får høre fra Bilkollektivet og Din Bybil om deres erfaring med bildeling.

Avslutningsvis får vi tips om hvordan innføre en bærekraftig forretningsmodell.

Se hele programmet her og meld deg på

Vel møtt!

Hei! Har du synspunkter på dette innlegget, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet. I de fleste sammenhenger vil det du skriver fremstå som mer troverdig og interessant dersom du bruker fullt navn. Vær saklig, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger, og husk at det du skriver kan bli lest av mange. Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane vil bli fjernet.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.