Nytt av året er at våre leverandører har fått muligheten til å markedsføre sine messetilbud og planlegge produktlanseringer til Skade/lakkonferansen. Vi har hatt stor respons fra våre leverandører, her finner du en oversikt over deres tilbud og lanseringer.

Konferansen nærmer seg raskt – har du enda ikke meldt deg på, har du et par dager til, så stenger vi påmeldingen. Her kan du melde deg på om du ennå ikke har gjort det!

Vi sees på Union scene den 2. april!

Hei! Har du synspunkter på dette innlegget, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet. I de fleste sammenhenger vil det du skriver fremstå som mer troverdig og interessant dersom du bruker fullt navn. Vær saklig, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger, og husk at det du skriver kan bli lest av mange. Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane vil bli fjernet.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.