Ole Erik Almlid er administrerende direktør i NHO og dermed næringslivets fremste forkjemper. Han kommer for å snakke til bilbransjen på NBFs årskonferanse. 

Årskonferansen arrangeres i Oslo på Majorstua i Næringslivets Hus 29. april. Meld deg på her.

Næringslivet generelt og bilbransjen spesielt må omstille. Flere megatrender slår oss samtidig: digitalisering, klima, eldrebølge og så videre. NHO arbeider for at omstillingen for bedriftene skal være enklest mulig å gjennomføre og at vi har nødvendig politikk som støtter opp om verdiskapning. 

Vi minner om at vi har et begrenset antall plasser på årskonferansen og at det derfor er smart å sikre seg plass tidlig. Meld deg på her.

Påfølgende bransjemiddag på Brasserie Blanche – velkommen!

Hei! Har du synspunkter på dette innlegget, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet. I de fleste sammenhenger vil det du skriver fremstå som mer troverdig og interessant dersom du bruker fullt navn. Vær saklig, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger, og husk at det du skriver kan bli lest av mange. Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane vil bli fjernet.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.