Det mest ultimate innenfor prestasjonsteam finner man på mange måter innenfor formel 1. Luigi Mazzola har vært teknisk direktør på det mest legendariske formel 1-teamet, Ferrari. Han har helt unike erfaringer som han deler med skade/lakkbransjen den 2. april.

I tillegg til å være teknisk direktør for Ferrari F1 har Luigi Mazzola blant annet jobbet med Alain Prost, Michael Schumacher, Nigel Mansell og Jean Alesi, for å nevne noen.

Hva kreves for å lede et slikt team og kan noe av det overføres til ledelse av skade/lakkverksteder? 

Kom og hør Luigi snakke om sin unike erfaring fra coaching av kanskje det ultimate prestasjonsteam.

Foto: luigimazzola.com

Luigi Mazzola er en av flere interessante foredragsholdere du kan oppleve på årets skade/lakkonferanse på Union Scene i Drammen tirsdag 2. april. Konferansen tar opp dagsaktuelle temaer innenfor skade/lakk, og i tillegg til å tilegne deg kunnskap får du mulighet til å møte både bransjeleverandører og gode kollegaer.

Påmelding til årets viktigste begivenhet for skade/lakkbransjen finner du her!