Det mest ultimate innenfor prestasjonsteam finner man på mange måter innenfor formel 1. Luigi Mazzola har vært teknisk direktør på det mest legendariske formel 1-teamet, Ferrari. Han har helt unike erfaringer som han deler med skade/lakkbransjen den 2. april.

I tillegg til å være teknisk direktør for Ferrari F1 har Luigi Mazzola blant annet jobbet med Alain Prost, Michael Schumacher, Nigel Mansell og Jean Alesi, for å nevne noen.

Hva kreves for å lede et slikt team og kan noe av det overføres til ledelse av skade/lakkverksteder? 

Kom og hør Luigi snakke om sin unike erfaring fra coaching av kanskje det ultimate prestasjonsteam.

Foto: luigimazzola.com

Luigi Mazzola er en av flere interessante foredragsholdere du kan oppleve på årets skade/lakkonferanse på Union Scene i Drammen tirsdag 2. april. Konferansen tar opp dagsaktuelle temaer innenfor skade/lakk, og i tillegg til å tilegne deg kunnskap får du mulighet til å møte både bransjeleverandører og gode kollegaer.

Påmelding til årets viktigste begivenhet for skade/lakkbransjen finner du her! 

Hei! Har du synspunkter på dette innlegget, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet. I de fleste sammenhenger vil det du skriver fremstå som mer troverdig og interessant dersom du bruker fullt navn. Vær saklig, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger, og husk at det du skriver kan bli lest av mange. Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane vil bli fjernet.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.