Norges Bilbransjeforbund er svært fornøyd med å kunne fortelle at Christoffer Nøkleby skal lede årets skade/lakkonferanse.

Christoffer har hatt flere ledende roller innenfor kommunikasjon i ulike selskaper og han er nå daglig leder for designbyrået Bleed. En del av hans erfaring er fra den norske importøren av Mercedes-Benz der han både har vært PR-sjef og kommunikasjonsdirektør.

Kombinasjonen av unik kunnskap om kommunikasjon og god kjennskap til bilbransjen gjør at Christoffer Nøkleby som konferansier vil tilføre skade/lakkonferansen noe nytt, og NBF er svært tilfreds med at nettopp han leder konferansen. 

Skade/lakkonferansen arrangeres på Union Scene i Drammen tirsdag 2. april. 

Konferansen tar opp aktuelle temaer innenfor skade/lakk og i tillegg til å tilegne deg kunnskap om disse får du også mulighet til å møte både bransjeleverandører og gode kollegaer. 

Påmelding til årets viktigste begivenhet for skade/lakkbransjen finner du her!