Norges Bilbransjeforbund er svært fornøyd med å kunne fortelle at Christoffer Nøkleby skal lede årets skade/lakkonferanse.

Christoffer har hatt flere ledende roller innenfor kommunikasjon i ulike selskaper og han er nå daglig leder for designbyrået Bleed. En del av hans erfaring er fra den norske importøren av Mercedes-Benz der han både har vært PR-sjef og kommunikasjonsdirektør.

Kombinasjonen av unik kunnskap om kommunikasjon og god kjennskap til bilbransjen gjør at Christoffer Nøkleby som konferansier vil tilføre skade/lakkonferansen noe nytt, og NBF er svært tilfreds med at nettopp han leder konferansen. 

Skade/lakkonferansen arrangeres på Union Scene i Drammen tirsdag 2. april. 

Konferansen tar opp aktuelle temaer innenfor skade/lakk og i tillegg til å tilegne deg kunnskap om disse får du også mulighet til å møte både bransjeleverandører og gode kollegaer. 

Påmelding til årets viktigste begivenhet for skade/lakkbransjen finner du her! 

Hei! Har du synspunkter på dette innlegget, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet. I de fleste sammenhenger vil det du skriver fremstå som mer troverdig og interessant dersom du bruker fullt navn. Vær saklig, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger, og husk at det du skriver kan bli lest av mange. Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane vil bli fjernet.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.