NBF har i all tid hatt flere innkjøpsavtaler for deg som medlem, og jobber hele tiden med å se på hvilke andre områder vi kan bidra for å senke kostnadene dine med ulike avtaler som er relevant for din bedrift.  

Alle er opptatt av å holde kostnadsnivået så lavt som mulig, uavhengig av markedssituasjon. Det er nettopp dette som er en av grunnen til at vi har fremforhandlet flere avtaler.  

Nå er det slik at noen av avtalene kanskje ikke alltid passer helt for alle, men NBF har avtaler som er like gode om du har en liten eller stor bedrift – dette er en enorm medlemsfordel som din bedrift absolutt burde benytte seg av.  

person som surfer på internett på en ipad
Foto: Unsplash.com

Har du sjekket om din bedrift benytter seg av eks. NHO-Pensjon, NHO-Forsikring eller Telenor-avtalen? Her er det mye å spare, for alle!  

Mange tenker nok «dette skal vi se på når den rolige onsdagen kommer», men vi vet egentlig at den «rolige onsdagen» ikke kommer. Det er kanskje nettopp derfor du bør se på dette allerede i dag?  

Visste du at flere sparer inn hele eller deler av medlemskontingenten ved å nettopp benytte seg av både innkjøpsavtalene og medlemsfordelene våre?  

På hjemmesiden vår har vi samlet alle innkjøpsavtalene du kan dra nytte av og jeg anbefaler deg å ta en titt på det allerede nå. Du finner avtalene her.

Vi hjelper deg gjerne med å komme i dialog med de enkelte – NBF er her for deg!