Sitatet over tilhører Bård Eker. Han er både seriegründer og en av Norges mest fremtredende industridesignere. Han er en energisk mann med lopper i blodet, besatt av jobben, fremdrift og av å skape noe nytt. Han er mannen som gjør business av guttedrømmen, og har satt preg på utvikling og innovasjon hos flere toneangivende norske og internasjonale bedrifter.

Bård er kanskje mest kjent for å være designer for den svenske bilprodusenten Koenigsegg, men mange kjenner også til Hydrolift, barnevognen Xplory fra Stokke, og prosjektorer for Projectiondesign.

Hans siste prosjekt er smartfergen Hyke, som har fått mye internasjonal oppmerksomhet den siste tiden. Bård driver og eier bedriftsgruppen Eker Group, som blant annet inkluderer Eker Design. Eker Design har i perioden 1998 – 2014 vunnet Merket for god design (Norsk Designråd) ikke mindre enn 14 ganger i kategorien Industridesign. De vant også den internasjonale designprisen Red Dot Award i 2011, og Hedersprisen fra Norsk Designråd i både 2013 og 2014.

Bård Eker avslutter Bilbransjens dager 2023 – dette foredraget gleder vi oss stort til! Det øvrige programmet finner du her >

Vi nærmer oss 700 påmeldte og hotellrommene forsvinner fort, så det lønner seg å være raskt ute med påmeldingen.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Passion-powers-progress-Bard-Eker-1024x356.png

Velkommen til Bilbransjens dager 14. og 15. november i The Qube.