Nå nærmer fristen seg med stormskritt. Fredag 1. september er fristen for å sende inn sin kandidat til å vinne bilbransjens inspirasjonspris innen bærekraft, Årets Blinklys

Prisen deles ut den 14. november under Bilbransjens dager 2023.

Vi har fått inn flere kandidater, men ønsker å få inn flere, fordi vi vet at dere gjør så mye bra der ute.

Ved å sende inn din virksomhet til å være kandidat for å vinne Årets Blinklys, hjelper du bilbransjen til å løfte bærekraftsarbeidet.

Dette er Årets Blinklys!

Husk at små bærekraftstiltak kan være svært effektive når det kommer til å redusere miljøpåvirkningen og fremme bærekraft. Derfor ønsker vi at dere tenker gjennom ulike bærekraftsprosjekter som dere har gjennomført og som kan være gode eksempler for andre. Ikke være beskjedne. Ofte er det en kombinasjon av små og store tiltak som til slutt fører til en betydelig positiv innvirkning på miljøet.

I NBFs bærekraftsguide er det mange eksempler på ulike tiltak, men det er måten dere har implementert de ulike tiltakene i virksomheten som avgjør om det er et godt prosjekt eller ikke.

Dere kan gjerne sende inn en total oversikt over hvordan dere jobber med bærekraft, men dere kan være en vel så god kandidat med et enkelt tiltak. Det kan eksempelvis være innen

  • Energibesparende tiltak
  • Redusere matsvinn, redusere klimaavtrykket av organiseringen av kantinen
  • Opplæring av ansatte innen bærekraft
  • Redusere vannforbruk
  • Effektiviserer avfallshåndteringen
  • Kulturen for medarbeiderdrevet innovasjon med eksempler på tiltak knyttet til bærekraft
  • mm

Husk at selv om hvert enkelt tiltak kan virke lite i seg selv, får det så mye større effekt om flere gjennomfører det samme tiltaket.

Har du spørsmål om Årets Blinklys? Kontakt meg!Hei! Har du synspunkter på dette innlegget, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet. I de fleste sammenhenger vil det du skriver fremstå som mer troverdig og interessant dersom du bruker fullt navn. Vær saklig, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger, og husk at det du skriver kan bli lest av mange. Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane vil bli fjernet.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.