29. og 30. oktober arrangeres bruktbilkonferansen Bruktbil19 i The Qube på Gardermoen.

Bruktbilkonferansen har etablert seg som en viktig møteplass for bilbransjen, leverandører og samarbeidspartnere til bransjen, og også denne gangen fylles det på med deltagere.

alessio-lin-2n1SciGY5dI-unsplash websize
Foto: Unsplash.com

Under konferansen byr vi på et spennende program, som favner alt fra internasjonale analyser og trender, via kundens stemme i form av Bruktbilundersøkelsen 2019, til den norske hverdagen der både ledelse i et bilmarked i endring, nye og spennende bransjesatsinger og fakta om det norske bruktbilmarkedet står på agendaen.

I tillegg til det faglige programmet hører vi ofte kommentarer om at de uformelle møteplassene under konferansen er viktig for mange, og med en stor bransjeutstilling, fokus på gode møteplasser og en trivelig festmiddag legges det til rette for både en faglig og sosial møteplass.

Les mer om konferansen på www.bruktbilkonferansen.no.

Tradisjonen tro har vi sett behovet for å utvide den opprinnelige påmeldingsfristen, og ny frist er nå satt til 11. oktober. Det betyr at vi fortsatt har plass til flere deltagere, og påmelding kan gjøres her.

Hjertelig velkommen til to spennende og innholdsrike bilbransjedager i The Qube 29. og 30. oktober!

Hei! Har du synspunkter på dette innlegget, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet. I de fleste sammenhenger vil det du skriver fremstå som mer troverdig og interessant dersom du bruker fullt navn. Vær saklig, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger, og husk at det du skriver kan bli lest av mange. Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane vil bli fjernet.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.