«Jeg vil ikke møte deg for å imponere, men for å gjøre deg bedre»

Sigurd Granmark er utdannet markedsøkonom, har master i NLP og har med lang erfaring som leder av internasjonale selskaper mottatt flere utmerkelser for sitt lederskap. Han er kjent for sine engasjerende og inspirerende foredrag.

sigurd granmark all in
Foto: sigurdgranmark.no

Det sies av mange at bilbransjen står midt i de største og raskeste endringene noen gang, og Sigurd har noen betraktninger om hvordan man takler endringer:

«Den enkleste måten å beskrive hvordan folk opplever endringer og dagens næringsliv på, er å tenke tilbake til sist gang du forsøkte å spise sunnere. Du spiser ca. 1 time om dagen, men ved en kostholdsendring, så tenker du plutselig på mat hele døgnet. All den deilige, men noe usunne maten du spiste før som du ikke satt pris på da, men som du savner så inderlig. Du savner det som er best for deg nå, men som vil skade deg på lang sikt. Dessverre tar også endringene over selskaper sitt fokus. Dette på tross av at det meste som skaper resultater og lønnsomhet i dag, vil være identisk med det som skaper det i fremtiden. Forskjellen er at vi ikke kan velge bort de avgjørende endringene som vil utvikle selskapet. Vi kan ikke falle tilbake til gamle vaner som ikke er bra for oss. Heldigvis er ikke det å endre kosthold eller lykkes med endring så vanskelig som mange gjør det til. Hvis du bare vet hvordan…»

Dette er et foredrag du neppe har hørt maken til før. Meld deg på Bruktbil19 i dag, og grip muligheten til å høre mer om hvordan>

Hei! Har du synspunkter på dette innlegget, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet. I de fleste sammenhenger vil det du skriver fremstå som mer troverdig og interessant dersom du bruker fullt navn. Vær saklig, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger, og husk at det du skriver kan bli lest av mange. Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane vil bli fjernet.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.