alessio-lin-2n1SciGY5dI-unsplash websize

Foto: Alessio Lin/ Unsplash.com

ICDP er en internasjonal forsker- og strategiorganisasjon som har spesialisert seg på bilbransjen.

Med et dyktig team av forskere og rådgivere over hele Europa, og partnerskap med bransjen over hele verden, har ICDP gjennom mer enn 20 år opparbeidet en anerkjennelse for sitt arbeide som gjør at deres forskning og analyser vektlegges i den internasjonale bilbransjen.

På vegne av NBF og våre nordiske søsterorganisasjoner har ICDP de siste årene også gjennomført flere studier i det nordiske bilmarkedet.

Under konferansen Bruktbil19 er vi så heldige å få seniorforsker Gareth Arnould på scenen, som vil fortelle om ferske kundeundersøkelser og analyser i det europeiske bilmarkedet sett i relasjon til det norske.

Er Norge «annerledeslandet»?

Her finner du programmet til Bruktbilkonferansen >  

Hei! Har du synspunkter på dette innlegget, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet. I de fleste sammenhenger vil det du skriver fremstå som mer troverdig og interessant dersom du bruker fullt navn. Vær saklig, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger, og husk at det du skriver kan bli lest av mange. Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane vil bli fjernet.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.