Som leder har du mye ansvar. Det kan være vanskelig i en hektisk hverdag å navigere seg gjennom lover og regler, HMS, oppfølging av ansatte og alt som følger med rollen din – i tillegg til alle andre ansvarsområder.  

Hva gjør du hvis en ansatt blir syk i ferien? Hvordan følger du opp en medarbeider som ikke yter godt i arbeid? Hvilken innsynsrett har du som leder i arbeidstakers e-postkonto?  

Dette er noen spørsmål som kommer opp og som du som leder må ta stilling til.  

Det kan noen ganger være ganske ensomt å være leder og innimellom trenger man litt hjelp eller støtte. Som medlem i NBF har du faktisk den hjelpen du noen ganger kan trenge. Arbinn er din digitale ressurs innen personalspørsmål! 

Foto: Pixabay.com

Arbinn.no er arbeidsgiverportalen vår som forenkler din lederhverdag. Her finner du skjemaer, veiledere og maler innen personalledelse, arbeidsliv, arbeidsmiljø, HMS og forretningsdrift.  

Det kan koste bedriften mye om man trår feil i prosesser rundt nedbemanning, oppsigelse eller varslingssaker. Det er ikke bare maler og skjemaer du finner på denne siden, men også veiledning i hvordan du skal gå frem i de forskjellige prosessene.  

Hvis du ikke har brukt arbinn.no tidligere, begynn å bruk siden nå. Når bedriften din er medlem i NBF, er du ikke alene som leder – vi er her for deg.   

Visste du at du også kan få veiledning og bistand fra våre advokater? Dette er en medlemsfordel som er inkludert i medlemskapet ditt. Hvis du har spørsmål eller ønsker å diskutere hvordan du skal gå frem eller hva du kan gjøre i enkelte saker, ta kontakt med oss!  

Innholdet i arbinn.no krever innlogging. Daglig leder i bedriften får automatisk tilgang til siden. Er du leder i en medlemsbedrift og ikke har tilgang, ta kontakt – vi hjelper deg med tilgang!