BIL og NBF fortsetter med å jobbe med inkludering og mangfold. Vi har også sett at flere andre aktører i bransjen gjør det samme. Dette er supert at vi kan dele erfaringer og inspirere hverandre. Bilbransjen har lang erfaring med å ha lærlinger og også inkludere de som trenger litt ekstra hjelp til å komme inn i arbeidslivet.

Vi snakker om å ta litt ekstra samfunnsansvar og en av dem som har gjort dette er Møller Medvind, de inviterer til et morgenmøte for å fortelle om deres inkluderingsarbeid og vise frem Møller Medvind Arena. Det er snakk om å gi folk en sjanse og lære dem opp til å bli proffe innen bilpleie. Hvordan Møller Medvind jobber kan inspirere andre til å gjøre noe tilsvarende, men ikke nødvendigvis i like stor skala. Alle kan gjøre litt.   


ODA – nettverket for teknologibransjen har jobbet i over ti år med å øke mangfoldet i tech-bransjen. De har jobbet systematisk med å få til en endring. Dette med å ha klare mål og jobbe for å nå disse, er måten en kan ha mer kontroll på utviklingen.  

Vi må fortelle om mulighetene som finnes i bilbransjen og at det er en bransje som passer mange forskjellige mennesker. Å ha et bredt mangfold så står en sterkere sammen for å løse utfordringer som kommer. Samfunnet har et stort mangfold og da bør virksomhetene også ha det.  

Den 11. Mai har vi endelig mulighet til å bli enda mer inspirert og det vil være tid til å mingle over en kaffe og bakverk. Verdien av å møtes må ikke undervurderes, det er gjennom dialog at vi kan lære av hverandre.  

Håper å se flere av dere hos Møller Medvind 11.5.  

Mer informasjon og påmelding  

Hvis du ønsker å bli inspirert av noen av aktørene i bilbransjen og ellers i næringslivet gjør på inkludering kan du lese mer her, fine eksempler og informasjon hvordan komme i gang.  

Hei! Har du synspunkter på dette innlegget, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet. I de fleste sammenhenger vil det du skriver fremstå som mer troverdig og interessant dersom du bruker fullt navn. Vær saklig, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger, og husk at det du skriver kan bli lest av mange. Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane vil bli fjernet.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.