Bilfag roadshow var på God morgen Norge (TV2) i går. Det er et program ingen ungdommer ser, men det er likevel et viktig sted å være synlige. 

Bilfag-lastebilen fullastet med bilinspirasjon farter rundt i hele landet for å skape gode møteplasser der bilbransjen kan treffe ungdommer. Hovedmålet er å øke antallet søkere til bilfagene. Vi trenger flere fagarbeidere. Selve roadshowet er rigget for å få til gode samtaler med ungdom og inspirere dem.  

Vidar i aksjon på God morgen Norge. Stillbilde: TV2

En 10. klassing tar ikke valget helt alene. De diskuterer seg imellom. Det er viktig hva vennene gjør. Og; hva foreldre, besteforeldre, onkler, lærere, rådgivere og andre voksenpersoner mener er viktig. Derfor jobber vi for å komme på i media.  

Sammen med lokal bilbransje/opplæringskontor prøver vi alltid å få omtale i lokalpresse. Dette gjør vi for å spre kunnskap om bilfagene og bilbransjen til voksne.  

Du kan se innslaget fra God morgen Norge her >

Hei! Har du synspunkter på dette innlegget, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet. I de fleste sammenhenger vil det du skriver fremstå som mer troverdig og interessant dersom du bruker fullt navn. Vær saklig, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger, og husk at det du skriver kan bli lest av mange. Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane vil bli fjernet.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.