I skrivende stund er rundt 450 personer påmeldt dagens digitale konferanse fra Riksscenen i Oslo. Vi i NBF har snudd oss rundt utallige ganger ettersom koronasituasjonen har endret seg, men vi er trygge på en ting – dette blir bra!

Riksscenen står klar for NBFs Høstkonferanse som starter klokka 15:00 i dag. Foto: Knut Martin Breivik/NBF

Høstmøtet er gratis for alle – bare ta med deg kaffekoppen til pc’en klokka 15, og logg deg på med lenken du har fått tilsendt. Om du ikke finner den i farta nå, slapp av, det kommer en påminnelse nå i formiddag hvor lenken er med!

Over 400 deltakere har hittil meldt seg på til Høstmøtet, hvor de blant annet kan høre mer om dette:

Petter Hellman, Møller Mobility Group;

Petter Hellman. Foto: Møller Mobility Group.

«Muligheter i det grønne skiftet»
90 prosent av salget kan allerede neste år bli elektrisk, melder Møller Mobility Group. Det er en enorm endring på kun få år. Vi kjenner alle til elektriske bilers reduserte servicebehov, og utfordringene med ny teknologi. Hvordan ser Møller Mobility Group for seg å håndtere dette?

Petter Hellmann, konsernsjef, kommer til NBFs høstmøte for å dele sine tanker. Hvilke utfordringer står de i og hvordan skal de håndtere det? Hvordan ser de egentlig for seg fremtiden?

Ole Helge Ratvik, Sjekkpunkt:


Ole Helge Ratvik. Foto: privat

Med den slående tittelen «Verksted reality – hvem skal ut?» setter Ole Helge Ratvik fokus på verkstedmarkedet sett fra en verkstedkjedes side. Man må tilpasse seg markedet og utviklingen, hvis ikke står man i fare for å bil «stemt ut» om man skal bruke reality-terminologien.

Stig Morten Nilsen, NBF:

Stig Morten Nilsen. Foto: Thomas Brun/NTBkommunikasjon

I september fikk NBF nye vedtekter som gir et handlingsrom til å favne bredere som interesseorganisasjon for hele den norske bilbransjen. Hvilke veivalg er det NBF nå står ovenfor, hvilke dilemmaer finnes og hva blir konklusjonene for organisasjonens videre utvikling? Administrerende direktør i NBF, Stig Morten Nilsen, orienterer.

Videre vil du blant annet få høre Enova informere om den nye støtteordningen for anskaffelse av elvarebil, NBFs fagsjef HMS og kvalitet Heidi Chr. Lund orienterer om smittevern for bilbransjen i den nye smitteoppblomstringen og områdeleder drift og utvikling i NBF Tor Simonsen orienterer om den nye verkstedforskriften. I tillegg orienterer fagsjef bilsalg i NBF, Tore Rylander om «Ny bransjenorm for vurdering av unormal slitasje».

Om du ikke har fått meldt deg på enda, har du fortsatt frist til klokka 13:00 i dag. Meld deg på her >