Bilbransjens dager skulle være den største og mest interessante konferansen for hele bilbransjen. Den målsetningen er ikke lenger realistisk, og det er ikke ansvarlig å forsøke å få det til. NBF har derfor besluttet å utsette konferansen til 2021.


– Vi mener det mest ansvarlige er å utsette til neste år. Først og fremst på grunn av usikkerheten som rår for alle berørte i bransjen, og fordi vi av smittevernhensyn ikke ønsker å utfordre slik at forhandlere med flere må stenge eller får problemer. Avlysningen koster oss, men Forbundsstyret mener det er underordnet i denne sammenheng, sier Knut Martin Breivik, prosjektleder for Bilbransjens dager.

NBF arbeider med å finne alternativer til Bilbransjens dager i 2020. NBF har igangsatt et arbeid for å få i stand alternative møteplasser i mindre skala utover høsten – digitale og fysiske. I tillegg vil NBF legge til rette for arrangement rundt omkring i landet.

Alle som allerede har meldt seg på har fått egen epost med informasjon. Det samme har utstillere.

NBF vil så fort vi har en alternativ dato i 2021 komme med mer informasjon. Målsetningen er den samme som før: etablere den største og viktigste møteplassen for bilbransjen noensinne.

Hei! Har du synspunkter på dette innlegget, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet. I de fleste sammenhenger vil det du skriver fremstå som mer troverdig og interessant dersom du bruker fullt navn. Vær saklig, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger, og husk at det du skriver kan bli lest av mange. Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane vil bli fjernet.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.