Viktig dugnad for å begrense smitte, men også for å holde bilbransjen i gang.

NBF har laget en plakat som beskriver at det er trygt å komme på besøk til NBFs medlemmer, de overholder retningslinjene fra Folkehelseinstituttet for å sikre sine kunder og ansatte.

Sosial distansering er en måte å begrense og forsinke utbrudd av covid-19. Rådene gjelder for befolkningen generelt, de som er i hjemmekarantene og de syke som skal være i isolering. 

Nå gjelder rådet at alle som får feber og luftveissymptomer skal holde seg hjemme til ett døgn etter at de er friske. Dette medfører en ekstra belastning for arbeidsgiver. Men igjen så viktig å overholde retningslinjene for å bekjempe dette viruset. 

Definisjon av nærkontakt har blitt endret de siste dagene og vi må forvente at det kan fortsatt skje innskjerpelser, så derfor må en holde seg oppdatert. 

God hygiene er vårt viktigste middel i å prøve å bryte kjeden av smitte. Bruk engangs hansker, vask hendene ofte, vaske over flater hvor det er menneskelig kontakt. 

Se NBFs råd til bedriftene om; Hvordan begrense spredning av koronasmitte

NBF oppdaterer hele tiden informasjonen på www.NBF.no

Artikkelforfatter er Heidi Chr. Lund.

One Reply to “Tiltak for å bekjempe viruset strammes inn”

  1. Er det noen som tenker på oss som står i utekontrollen på grensen mellom Norge å Sverige? Vi er de første som tar i mot de som kommer fra utlandet. Gjelder forsåvidt ikke bare oss men alle avdelinger i svv som står ved grenseoverganger i Norge…..

Comments are closed.