NHO inviterer til direkteoverført webmøte til våre medlemsbedrifter om Korona-viruset og hvordan enkeltbedrifter og norsk næringsliv kan håndtere utfordringene knyttet til utbruddet mandag 16.mars kl. 14-15.

Foto: Unsplash.com

Formålet med møtet er hovedsakelig å gi våre medlemsbedrifter et oppdatert bilde av NHOs prioriteringer og samarbeid mot myndighetene. Samtidig ønsker vi å oppsummere innkomne spørsmål fra medlemsbedrifter de siste dager og gi våre svar og/eller kommentarer til disse.

Møtet finner sted mandag 16.mars kl. 14-15 og deltakelse foregår kun via live-stream på denne linken.

Hei! Har du synspunkter på dette innlegget, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet. I de fleste sammenhenger vil det du skriver fremstå som mer troverdig og interessant dersom du bruker fullt navn. Vær saklig, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger, og husk at det du skriver kan bli lest av mange. Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane vil bli fjernet.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.