Årets viktigste møteplass i bilbransjen nærmer seg med raske skritt, og vi som arrangerer konferansen er midt i den hektiske og morsomme innspurten mot konferansedagene i The Qube 29. og 30. oktober.

canstockphoto52316067
Foto: canstockphoto.com

Mye har vært sagt og skrevet om bruktbilens sentrale og viktige plass i det norske bilmarkedet, og mange har ment mye om bruktbilens betydning for bilforhandlerne i Norge. Under våre konferansedager på Gardermoen blir det rikelig anledning til å få fersk informasjon både fra de som mener noe om bransjen, og fra de som står midt i hverdagen med «bruktbilskoene» på.

I tillegg blir det rikelig anledning til å treffe gode kolleger, leverandører og sentrale aktører i bilbransjen i utstillerområdet i gode og lange pauser, og i hyggelig samvær under middagen på kvelden den 29. oktober. Ofte hører vi at de uformelle møteplassene på en konferanse er like viktige som de formelle, og det legger vi godt til rette for under BruktBil19.

For de som synes dette høres fristende ut å være med på, men som ennå ikke har meldt seg på, så har vi latt påmeldingslenken på www.bruktbilkonferansen.no være åpen noen dager til, og hvis du er rask er det en mulighet for å finne din plass på konferansen før dørene lukkes.

Les mer om BruktBil19 på www.bruktbilkonferansen.no.

Vi gleder oss til interessante og hyggelige dager i The Qube på Gardermoen 29. og 30. oktober – velkommen!

Hei! Har du synspunkter på dette innlegget, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet. I de fleste sammenhenger vil det du skriver fremstå som mer troverdig og interessant dersom du bruker fullt navn. Vær saklig, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger, og husk at det du skriver kan bli lest av mange. Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane vil bli fjernet.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.