Tidligere hadde myndighetene en nettside: http://www.regelhjelp.no, hvor ulike lover og regler var systematisert og gjort tilgjengelig for ulike bransjer. Denne nettsiden er ute av drift.

Norges Bilbransjeforbund har satt opp en oversikt over lover og forskrifter som er relevante for bilbransjen innen HMS-området. Listen er ikke uttømmende og NBF understreker at det er bedriftene som er ansvarlige for å holde seg oppdatert på lover og forskrifter som er gjeldene for virksomheten. Listen ligger under NBFs digitale verktøykasse under HMS og kvalitet. klikk her  (Merk at denne lenken kun er tilgjengelig for NBFs medlemmer.)

rawpixel-602153-unsplash-websize
Foto: unsplash.com

Etter at regelhjelp.no ble lagt ned henviser siden til nettsidene til Arbeidstilsynet, Miljødirektoratet, Direktoratet for sikkerhet og beredskap, Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet, Næringslivet sikkerhetsorganisasjon og helsedirektoratet.

Hei! Har du synspunkter på dette innlegget, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet. I de fleste sammenhenger vil det du skriver fremstå som mer troverdig og interessant dersom du bruker fullt navn. Vær saklig, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger, og husk at det du skriver kan bli lest av mange. Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane vil bli fjernet.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.