Bruktbilkonferansen har siden 2007 raskt posisjonert seg som Norges største fagkonferanse for bil og en viktig møteplass for bransjefolk, med profesjonalisering av området bruktbil som en rød tråd gjennom programmet samt en rekke dagsaktuelle saker og spennende foredragsholdere på agendaen. Det forventes ny deltagerrekord i 2019. Det sier ikke så rent lite når tidligere deltakerrekord er hele 815 deltakere.

Bruktbilkonferansen arrangeres av Bransjeplattformen CARWEB og Norges Bilbransjeforbund. 

Ut april kjører vi en Earlybirdkampanje – i dag er altså siste dag med dette gode tilbudet!

Les mer om vårt spennende program og meld deg på her! >

Hei! Har du synspunkter på dette innlegget, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet. I de fleste sammenhenger vil det du skriver fremstå som mer troverdig og interessant dersom du bruker fullt navn. Vær saklig, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger, og husk at det du skriver kan bli lest av mange. Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane vil bli fjernet.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.