Et sikkerhetsdatablad er det viktigste dokumentet vi har for å sikre lovlig og trygg bruk av kjemikalier. Få oversikt over alle kjemikaliene og gjør en grundig vurdering av hvilke kjemikalier som du ønsker å ha i din bedrift. Det er mye å spare på å ha færre produkter, mer oversiktlig og letter oppfølgingen. For å gjøre denne vurderingen må en kunne lese SDS. Guide til hvordan lese SDS kan du lese om her

Norges Bilbransjeforbund setter riktig bruk av kjemikalier på dagsorden –  se vår kursoversikt for aktuelle kurs.

Hei! Har du synspunkter på dette innlegget, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet. I de fleste sammenhenger vil det du skriver fremstå som mer troverdig og interessant dersom du bruker fullt navn. Vær saklig, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger, og husk at det du skriver kan bli lest av mange. Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane vil bli fjernet.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.