Her finner du en oversikt over hvilke arrangementer NBF deltar på samt arrangerer selv eller sammen med våre samarbeidspartnere under Arendalsuka 2021. Arrangementene kan besøkes fysisk dersom du er i Arendal, eller streames så du kan se dem fra din pc eller på andre plattformer.

Mandag 16. august klokka 12:00 – 13:00 på Hotellkaia, Arendal

LIKE GREIT Å MEKKE SJØL?

Hvor går grensene for hva som er lov å gjøre av arbeid på egen bil, og er de hensiktsmessige?

• Monika Omholt, Avdelingsdirektør, Statens vegvesen
  • Hilberg Ove Johansen, General manager, Amcar
  • Egil Steinsland, Kommunikasjonssjef, Norges Bilbransjeforbund

Besøk arrangementet på Hotellkaia, Arendal eller stream debatten direkte her >

Mør Biffhus i Arendal er under Arendalsuka omprofilert til Næringslivets Hus. Her finner de fleste av NHO og NBFs arrangementer sted. Foto: NHO

Tirsdag 17. august klokka 12:00 – 13:00 i Samferdselsteltet

BILAVGIFTSDEBATT: HVA SKJER MED BILAVGIFTENE OG ELBILMOMS?

Bil er et hett tema før valgkampen. Frontene er steile, noen elsker diesel, noen ønsker bilen dit pepper’n gror og de fleste vil ha flere elbiler. Vi kjører bilavgiftsdebatt.

De rødgrønne partiene er enige om er at mva på elbiler skal innføres, men hva som skjer med bilavgiftene ellers er de svært uenige om. På borgerlig side er situasjonen enda mer uklar. Alle utenom FrP forplikter seg til 2025-målet om at det bare skal selges nullutslippsbiler, men hvordan de skal ta oss dit er svært uklart. Blir det uforutsigbare hestehandler eller klarer partiene å komme frem til faktabaserte brede kompromisser som sikrer forutsigbarhet og at politikerne når 2025-målet?

Norges Automobil Forbund (NAF), Bilimportørenes Landsforening (BIL) og Norges Bilbransjeforbund (NBF) inviterer til den store bilavgiftsdebatten på Arendalsuka.

• Camilla Ryste, Debattleder, NAF
  • Svein Roald Hansen, Debattant, Arbeiderpartiet
  • Marit Arnstad, Debattant, Senterpartiet
  • Harald Moskvil, Debattant, Miljøpartiet de Grønne
  • Mahmoud Farahmand, Debattant, Høyre
  • Jon Gunnes, Debattant, Venstre

Besøk arrangementet i Samferdselsteltet i Arendal, eller stream arrangementet direkte her: https://www.facebook.com/events/872099810047784/

Tirsdag 17. august klokka 14:00 – 15:00 i Næringslivets Hus (Mør Biffhus), Arendal

BILEN I FREMTIDENS SAMFUNN – ARRANGEMENTET ER DESSVERRE AVLYST PÅ GRUNN AV SYKDOM.

Hei! Har du synspunkter på dette innlegget, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet. I de fleste sammenhenger vil det du skriver fremstå som mer troverdig og interessant dersom du bruker fullt navn. Vær saklig, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger, og husk at det du skriver kan bli lest av mange. Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane vil bli fjernet.