Et tenkt scenario: Ferien står for døren. Inn i mailboksen tikker spørsmålene fra ansatte: «Hvilken sats bruker vi for å beregne feriepengene?», «Jeg har blitt syk før ferien, kan jeg få utsette feriedagene?, «Kan jeg overføre feriedager til neste år?». Hadde det ikke vært fint å kunne henvise de ansatte til en samlet digital oversikt over rettigheter og plikter med beskrivelse av rutiner og retningslinjer i din bedrift – et sted hvor de fant svaret på dette selv?

Men, du …. En slik samlet oversikt finnes allerede!

pixabay handshake computer
Foto: Pixabay.com

NHOs digitale håndbøker er klare til bruk og gir en effektiv og kraftig forenklet hverdag for ledere, administrasjon og HR-rådgivere.

Håndbøkene er til enhver tid oppdaterte med hensyn til generelle regler, plikter og retningslinjer, slik at du ikke trenger å bekymre deg over at de blir utdaterte og stadig må revideres. De kan også enkelt tilpasses den enkelte bedrift.

Tenk hvor ressursbesparende det er for bedriften å ha et oppdatert og oversiktlig oppslagsverk som inneholder regler og gode rutiner innen HMS, personaloppfølgning og ledelse.

Les mer om NHO digitale håndbøker her – inkludert informasjon om svært konkurransedyktige priser > 

 Er du NBF-medlem? Prøv NHOs digitale håndbøker gratis og uforpliktende i 30 dager > 

Ikke medlem? Les mer om medlemskap i NBF her >

Hei! Har du synspunkter på dette innlegget, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet. I de fleste sammenhenger vil det du skriver fremstå som mer troverdig og interessant dersom du bruker fullt navn. Vær saklig, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger, og husk at det du skriver kan bli lest av mange. Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane vil bli fjernet.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.