Et tenkt scenario: Ferien står for døren. Inn i mailboksen tikker spørsmålene fra ansatte: «Hvilken sats bruker vi for å beregne feriepengene?», «Jeg har blitt syk før ferien, kan jeg få utsette feriedagene?, «Kan jeg overføre feriedager til neste år?». Hadde det ikke vært fint å kunne henvise de ansatte til en samlet digital oversikt over rettigheter og plikter med beskrivelse av rutiner og retningslinjer i din bedrift – et sted hvor de fant svaret på dette selv?

Men, du …. En slik samlet oversikt finnes allerede!

pixabay handshake computer
Foto: Pixabay.com

NHOs digitale håndbøker er klare til bruk og gir en effektiv og kraftig forenklet hverdag for ledere, administrasjon og HR-rådgivere.

Håndbøkene er til enhver tid oppdaterte med hensyn til generelle regler, plikter og retningslinjer, slik at du ikke trenger å bekymre deg over at de blir utdaterte og stadig må revideres. De kan også enkelt tilpasses den enkelte bedrift.

Tenk hvor ressursbesparende det er for bedriften å ha et oppdatert og oversiktlig oppslagsverk som inneholder regler og gode rutiner innen HMS, personaloppfølgning og ledelse.

Les mer om NHO digitale håndbøker her – inkludert informasjon om svært konkurransedyktige priser > 

 Er du NBF-medlem? Prøv NHOs digitale håndbøker gratis og uforpliktende i 30 dager > 

Ikke medlem? Les mer om medlemskap i NBF her >