Matti Pörhö, eier og leder av et av Finlands største bilkonsern – med en omsetning på nærmere to milliarder kroner. Han er også leder for VW Audis europeiske forhandlerforening og har stått i frontlinjen når nye forhandlerkontrakter skulle fremforhandles. Han vil prate om forhandlernes utfordringer i fremtiden, og hvordan nye forhandlerkontrakter skal bidra til å møte dem.

Adm. dir i NHO, Ole Erik Almlid. Foto: NHO

Ole Erik Almlid, administrerende direktør i Næringslivets Hovedorganisasjon – NHO er den største arbeidsgiverforeningen i Norge. Det gjør Almlid til hele næringslivets fremste forkjemper – og han vil i de kommende ukene lede forhandlingene med LO i årets lønnsoppgjør.

Georg Nygaard, daglig leder i MECA-kjeden og med lang toppledererfaring fra bilbransjen blant annet fra Snap drive, vil fortelle om muligheter i servicemarkedet for den frie delen av bransjen.

Tore Nilsen Breen, kommersiell direktør i Møller bil. Alle har lest i DN hvilke utfordringer Møller Mobility Group ser for seg i bruktbilmarkedet. Breen kommer til Årskonferansen og gir oss litt mer innsyn om hva de tenker om bruktbilen.

Rune Hegstad, direktør i RSA Bil – RSA har ikke vært forunt å få biler med ledning. Likevel er det en sunn bedrift med ok resultater – og de har begynt å selge en elektrisk kinesisk varebil. Hvordan de får det til håper vi å få noen svar på?

Stortingspolitikere sammen med Aslak Bonde. Får vi vite hvor politikerne står? Er bilen en samfunnsfiende eller en forutsetning for vekst og mobilitet? Aslak Bonde er en av Norges mest erfarne debattledere skal prøve å få noen svar. Dessuten vil politikerne utfordres på bruktbil – det kan bli interessant.

Vi minner om at vi har et begrenset antall plasser på årskonferansen og at det derfor er smart å sikre seg plass tidlig. Meld deg på her.

Påfølgende bransjemiddag på Brasserie Blanche – velkommen!