Effektive prosesser gir grunnlag for effektiv drift, som i sluttenden er en viktig forutsetning for å skape økonomiske resultater. 

Det å effektivisere driften krever ikke alltid store mengder tilleggsarbeid og omfattende omstillinger. For noen vil relativt enkle tiltak bidra til å effektivisere driften. 

Gjennom det siste tiåret har det skjedd en enorm utvikling på enkelte produktområder. Produktutviklingen innenfor billakkering er et eksempel på et slikt område. Mange av dagens moderne billakkprodukter krever annen metodikk og de stiller nye krav til billakkererne som bruker produktene. 

Foto: Unsplash.com

Alle produktene representerer derimot ikke bare økt kompleksitet. En stor andel av produktutviklingen handler om å utvikle produkter som representerer forenklinger og kortere prosesstider. Med andre ord kan moderne billakkprodukter sies å bidra til mer effektiv drift i lakkverkstedet. 

Kjennskap til utviklingen og kunnskap om potensialet som ligger i å ta i bruk nye produkter, er viktig å ha. Hvordan kan bruk av moderne produkter øke effektiviteten og hvilket økonomisk potensial ligger eventuelt i dette? 

Svaret får du under NBFs skade/lakkonferanse 2019 tirsdag 2. april på Union Scene i Drammen, hvor Anders Lindquist, Product Technical Services Brand Manager i Axalta Coating Systems Norway vil snakke litt rundt temaet. På Skade/lakk19 får du i tillegg kunnskap- og informasjon om andre relevante temaer innenfor området skade/lakk, samt mulighet til å møte både bransjeleverandører og gode kollegaer.

Påmelding til årets viktigste begivenhet for skade/lakkbransjen finner du her! 

Hei! Har du synspunkter på dette innlegget, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet. I de fleste sammenhenger vil det du skriver fremstå som mer troverdig og interessant dersom du bruker fullt navn. Vær saklig, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger, og husk at det du skriver kan bli lest av mange. Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane vil bli fjernet.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.